• Imprimeix

El Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA) participa al World Routes 2018 a Guangzhou

13/09/2018 11:09
foto world routes

Després de participar amb estand propi per primera vegada al World Routes 2016 a Chengdu i del gran èxit com a amfitrions al World Routes 2017 a Barcelona, el CDRA continua promovent noves oportunitats d’enllaços intercontinentals per a Barcelona / Catalunya amb la seva presència al World Routes 2018, que tindrà lloc del 15 al 18 de setembre a la ciutat de Guangzhou, capital de la província de Canton, Xina.

El CDRA hi participa amb un estand modern i innovador que presenta de nou Barcelona / Catalunya al món. El programa de treball preveu una agenda de reunions amb companyies aèries potencials per a Barcelona i el desenvolupament de rutes futures i potencialment viables segons l'últim Pla Estratègic 2018-2019 presentat el mes d'abril, a més de la consolidació de rutes ja existents.

Els grans objectius ara mateix del CDRA són l’obertura de noves rutes asiàtiques amb Tòquio, Delhi i Bangkok i reforçar amb més freqüències rutes existents com Beijing i Shanghai. També son destinacions prioritàries Mèxic i Santiago de Xile, donada la demanda existent de passatgers. 

Altres rutes no servides i amb potencial de ser operades són: Dallas, Houston, Guayaquil, Osaka, Manila i Montevideo. A més, reforçar rutes amb més freqüències és un altre dels grans objectius del Pla Estratègic 2018-2019. En aquesta situació es troben destinacions com Nova York, Buenos Aires, Los Angeles, San Francisco, São Paulo i Bogotà, entre d’altres.

L’any 2017 va suposar un punt d’inflexió per les rutes intercontinentals i de llarga distància de l’aeroport de Barcelona - El Prat. Van començar a operar un total de 16 noves rutes intercontinentals a 14 destinacions i es van incrementar les freqüències en 17 rutes existents, experimentant així un fort impuls (+18,5%) del passatge intercontinental.

El CDRA assisteix amb continuïtat al World Routes des dels seus orígens i aquesta serà la tercera edició consecutiva en què compta amb estand propi, per tal de reforçar la visibilitat de la destinació a nivell mundial en col·laboració amb diferents entitats implicades en l’impuls de noves rutes intercontinentals a l’aeroport de Barcelona - El Prat.

World Routes és l’esdeveniment de referència que reuneix les línies aèries, els aeroports i la resta de parts interessades per debatre sobre els futurs serveis aeris mundials.

 

Assistència a la ciutat de Guangzhou del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries