• Imprimeix

S’ha celebrat el World Routes a Barcelona

28/09/2017 12:09
foto world routes

Aquest setembre (del 23 al 26) s’ha celebrat el World Routes a Barcelona. L’esdeveniment ha aplegat quasi 3.000 delegats de 350 companyies aèries, incloent-hi les 10 més importants a nivell internacional, i 700 aeroports. Igualment, hi ha assistit representants de 130 autoritats turístiques i governamentals de 125 països del món.

El Govern de la Generalitat de Catalunya és l’amfitrió del World Routes i presideix el comitè organitzador del congrés, vicepresidit per l’Ajuntament de Barcelona. També hi donen suport l’Agència Catalana de Turisme, l’Aeroport de Barcelona-El Prat, la Cambra de Comerç de Barcelona, Barcelona Turisme, Port de Barcelona i Ports de la Generalitat.

Un dels objectius del comitè organitzador és aconseguir recorreguts de llarg radi per a l’aeroport barceloní, atès que actualment només un terç del trànsit intercontinental és directe. Per aconseguir-ho, ha detallat el conseller Rull, cal tenir en compte que “des del punt de vista aeroportuari tenim un triangle virtuós, com és la proximitat entre el port, l’aeroport i la ciutat, que és molt poc freqüent”.

Precisament, Barcelona ha guanyat enguany 44 noves rutes intercontinentals i la nova base de Norwegian i el llançament de l’aerolínia Level demostren l’interès de les aerolínies.

 

El congrés mundial de companyies aèries i aeroports s'ha celebrat a Barcelona